Gek Apa Salah Awakku Iki Chord Gitar Cidro – Didi Kempot Kunci Dasar Mudah Dimainkan

Berikut chord gitar lagu Cidro yang dipopulerkan Didi Kempot. Lagu Cidro dipopulerkan oleh penyanyi asal Solo, Didi Kempot. Cidro mengisahkan tentang seseorang yang mengkhianati janji hingga melukai perasaan.

Intro : Wes sakmestine ati iki nelongso Wong sing tak tresnani mblenjani janji

Opo ora Eling naliko semono Kebak kembang wangi jeroning dada Music: #

Duh piye maneh iki pancen nasibku Kudu nandang loro koyo mengkene Remuk ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebul lamis wae Music: Reff:

Gek opo salah awakku iki Koe nganti tega mblenjani janji Opo mergo kahanan uripku iki

Mlarat bondo seje karo uripmu Aku nelongso Mergo kebacut tresno

Ora ngiro saikine cidro Interlude : Kembali ke *, #, Reff

Ora ngiro saiki koe cidro…

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *